Titel

Adviseur Huisvesting

Organisatie

IVO Rechtspraak draagt bij aan de ontwikkeling, het beheer, onderhoud en support van alle applicaties, infrastructuur en netwerken van de Rechtspraak. Dit zijn ca. 12.000 werkplekken en meer dan 200 applicaties waarvan een aantal zelf ontwikkeld zijn.


Samen met ruim 500 collega’s zorg je dat medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen en burgers, advocaten, notarissen e.d. op een veilige manier toegang hebben tot hun zaak- en Rechtspraakgegevens.


Het ICT landschap van de Rechtspraak ondergaat een grote vernieuwing slag. De beweging is naar een multi-kanalen service architectuur en een gelaagde on premise cloud architectuur hoofdzakelijk op basis van Microsoft (werkplek, bedrijfsvoering, externe dienstverlening) o.a. Windows server SQL server, Microsoft dynamics CRM, .NET en Oracle fusion middleware (primair proces) o.a. BPM & SOA suite, WCC, ADF, OBIEE, Weblogic op basis van Linux.


Beheer van het ICT landschap is ingericht volgens de ITIL3 methodiek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de volgende tools:

Topdesk voor de beheerprocessen, HP openview voor monitoring, Splunk voor logging, Visionwaves voor stuurinformatie en flexera voor licentiebeheer. Verder worden de product eigen faciliteiten voor beheer gebruikt zoals SCCM voor software distributie.

Achtergrond opdracht

Plan maken om van een een 'vaste flexplekken omgeving te gaan naar een dynamische werkomgeving. Waarin er sprake kan zijn van een multidisciplinaire aanpak: eenvoudige wisseling van werkplekken, stilte ruimtes, ontspanningsplekken. Doel: slimme huisvesting creeren waarin huidige bezetting plaats heeft, maar ook nog een mogelijkheid tot groei gecreerd kan worden

                                   

Achtergrond opdracht

De organisatie is qua huisvesting ingericht obv klassiek IT en gaat naar Devops.                                      

Functie eisen

Werkervaring en denkniveau

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring binnen de huisvesting
  • HBO   
  • Kennis van (her)inrichting van kantooromgevingen       

Kennis

  • Kennis van (her)inrichting van kantooromgevingen

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig