Titel

Administratief medewerkster examen

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

  • MBO-opleiding (bijvoorbeeld administratie richting).
  • Je hebt ervaring met plannen, organiseren en communiceren.
  • Je hebt kennis van relevante kantoorautomatisering (Office, waaronder Excel).
  • Daarnaast beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke taalbeheersing en over didactische vaardigheden om een groep uitleg te geven over het examen en het examensysteem

Achtergrond opdracht

De opdrachtgever HSE Exameninstelling neemt examens af voor de verplichte veiligheidsexamens (BEI en VIAG). Deelname aan deze examens is verplicht voor de opdrachtgever medewerkers en ook mogelijk voor medewerkers van andere bedrijven, zoals aannemers, netbeheerders, opleidingsinstituten en particulieren.

 

Examens worden afgenomen in onze eigen theorie- en praktijklokalen op de locaties in Eindhoven en Hoogeveen. Daarnaast worden op externe locaties examens afgenomen.

 

Functieomschrijving

Als administratief medewerkster verzorg je alle administratieve taken rondom de examens. De werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van mail en telefoon, het inschrijven van examenkandidaten, het voorbereiden van examens en het plannen van examens. Daarnaast neem je 1 of 2 dagen in de week theorie-examens af.

 

Je standplaats is Hoogeveen en we nemen ook op andere locaties examens af. Thuiswerken is beperkt mogelijk. Begin werktijd is 08.00 uur i.v.m. het opstarten van computers etc. voor de theorie-examens. Werkdagen worden in overleg vastgesteld, i.v.m. gegarandeerde bezetting i.v.m. af te nemen examens.

 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 26 december 2021, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig