Titel

(aankomend) Technicus Hoogspanning 2FTE

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.Functie eisen

Jouw achtergrond

  • Een technisch mbo diplopma van minimaal niveau 2
  • Één tot drie jaar werkervaring in de elektrotechniek
  • Vakgerichte bevoegdheden zoals een VCA.

Daarnaast ben jij een enthousiast en gedreven persoon met verantwoordelijkheidsgevoel. Veilig (samen)werken is voor jou een tweede natuur waarbij jij naast jezelf altijd oog hebt voor je collega's. Je bent flexibel en staat open om jezelf verder te bekwaam te maken op het gebied van hoogspanningsinstallaties. Je heb geen 9 tot 5 mentaliteit en bent woonachtig in de regio west-Nederland.

Achtergrond opdracht

Op zoek naar een spannende functie? Voor Qirion zijn wij op zoek naar een (aankomend) Technicus Hoogspanning met een gezonde ambitie die ons team komt versterken. Een verantwoordelijke en uitdagende baan waarbij jij jezelf en de organisatie blijft ontwikkelen.


Jouw energie

Als Technicus Hoogspanning bij Qirion onderhoud en optimaliseer je uiteenlopende elektrotechnische installaties. Je bent werkzaam op verschillende onderstations in de regio en daar zorg je met je collega’s voor optimaal functionerende installaties (voornamelijk vanaf 10KV tot 150KV).

Je komt te werken in een sociaal en hecht team waar veiligheid met stip op één staat. Na het “opleidingstraject” kan en mag jij schakelen in het net en zal je gaan meedraaien in de storingsdienst. Binnen het team zijn meer dan voldoende doorgroei mogelijkheden. Denk dan aan de verdieping tot technisch specialist, maar bijvoorbeeld ook een leidinggevende rol als montageleider behoort tot de mogelijkheden.


Jouw werkgebied wordt Noord Holland Noord (boven Noordzee kanaal) en zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen:


  • Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties.
  • Je inspecteert installaties en lost storingen op.
  • Je werkt mee aan netverzwaringen en nieuwe installaties
  • Uiteraard leg je alles perfect vast en denkt mee over eventuele verbeteringen in het proces.
  • Als Technicus fungeer je als project of ploegleider en ben je eindverantwoordelijke.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 23 augustus 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Max tarief bedraagt € 46.- Gestelde overname termijn bedraagt 1.760 uur. Aanvraag staat ivm deta-vast langere tijd open. Aangeboden kandidaten worden direct bekeken en bij geschiktheid uitgenodigd voor een gesprek. Als voor de sluitingsdatum 2 geschikte kandidaten gevonden, wordt hij eerder gesloten.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek