Titel

Aankomend Engineer

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.

 

Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma richting techniek, sterke voorkeur op het gebied van Elektra.






Wensen



  • Je hebt kennis van ontwerpen, calculatiemethoden, ontwerprichtlijnen, tarieven en regelgeving, netcomponenten en diepgaande specialistische kennis op E (MS) en/of G (HD).
  • Het is een verantwoordelijke functie waarvoor relevante ervaring met technische installaties wenselijk is.


 



Competenties



We verwachten dat je goed kunt samenwerken, plannen en organiseren. Je toont eigenaarschap. Tevens ben je gedreven, resultaatgericht en klant- en kwaliteitsgericht. Met jouw goede communicatieve vaardigheden weet je anderen te overtuigen.

Achtergrond opdracht

Als Aankomend Engineer word je opgeleid voor de functie van Engineer. Je vertaalt de klantwensen binnen de kaders naar ontwerpen en ben je verantwoordelijk voor budget, risico, tijd, informatie en kwaliteit. Je inventariseert de behoeftes van zowel de interne als de externe klant en adviseert hen over technische oplossingen en de financiële gevolgen daarvan. Vervolgens vertaal je de wensen naar een ontwerp en zorgt voor schouwingen en technische analyses. Ook de administratieve afhandeling hoort bij jou verantwoordelijkheden, zo zorg je voor de benodigde vergunningen, zakelijke rechten en aankoop van gronden. Tevens maak je een globaal netontwerp De volledige projectmap draag je tijdig over naar uitvoering. Je zorgt voor een vlotte doorstroming en een vlotte afsluiting van het project.



 



Afdelingsinformatie



Wij zoeken voor onze afdeling Engineering en Aanleg een Aankomend Engineer. De afdeling Engineering en aanleg (E&A) is binnen deze opdrachtgever o.a. verantwoordelijk voor de engineering en realisatie van uitbreiding en vervanging van hoofdnetten en maatwerkaansluitingen. Binnen de afdeling wordt naast het ontwerp een definitief plan gemaakt voor uitvoering. Aangezien er in teams wordt gewerkt, is er veelvuldig contact tussen de teamleden onderling. Verder worden er contacten onderhouden met interne partijen (o.a. Assetmanagement, Netbeheer en Bedrijfsvoering) en externe partijen (Aannemers en Overheden).

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan voor 28 december 2021 9:00 je recente CV + gerichte motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je uurtarief (incl. reis-, verblijfs- en parkeerkosten, excl. BTW). Graag je beschikbaarheid en uurtarief in je CV vermelden.

 

  • De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig