Titel

3D Modelleur

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe!

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Achtergrond opdracht

Het bedrijf is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.


De organisatie is expert in veranderende energienetten. Wij onderhouden het hoog- en middenspanningsnet in een deel van Nederland en creëren duurzame en innovatieve oplossingen voor nieuwe en bestaande energienetten. De organisatie is onderdeel van het bedrijf. Dit is de holding van onze groepsmaatschappijen, waaronder ook energie bedrijven en diverse start-ups vallen


Je gaat werken bij de afdeling Bouwkunde en Technische Installaties (BTI). Deze afdeling is verantwoordelijk voor de bouwkundige werken en bijbehorende gebouwgebonden installaties (verlichting, verwarming, ventilaties). De vacante posities zijn met name gericht op de expertise gebouw gebonden installaties (GGI).


Binnen deze expertise ontwerp je de gebouw gebonden elektrische installaties, hulpspanningsinstallaties, accu’s, verdelers en gelijkrichters voor de onderstations in het door het bedrijf beheerde elektriciteitsnet, inclusief de assets.


Voor de afdeling GGI zijn wij op zoek naar een combinatie in 1 persoon van een enthousiaste 2D-tekenaar en 3D modelleur die kennis en ervaring heeft van Revit software en tevens zijn sporen heeft verdiend in het Autocad tekenen.


Jouw taken:

  • Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van tekeningen in Autocad & Revit in diverse projecten, hierbij werk je nauw samen met een vast aantal GGI-engineers;
  • Je geeft invulling aan de te ontwikkelen modellenbibliotheek gericht op bouwkunde/gebouw gebonden installaties;
  • Je werkt actief mee aan de uitrol en implementatie van de Revit-systematiek binnen de organisatie;

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons 26 mei 2020 voor 10.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig