Titel

1e Beheerder Linux

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover. Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met het beheren van Linux omgevingen
  • HBO diploma of MBO 4 diploma met 3 jaar werkervaring 


 Wensen:  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met scripting
  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met SQL Server en Oracle, Postgress MySQL of MariaDB.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met Postgress MySQL of MariaDB

Achtergrond opdracht

Jij wordt verantwoordelijk voor het technisch beheer van de Integratie functionaliteit binnen het IT-landschap van Defensie. Je werkt hierbij binnen een technische ICT- architectuur. Met jouw kennis en kunde automatiseer je en verbeter je het beheer van de Defensie omgevingen. Je zorgt dat de beheerdocumentatie op orde is, lost incidenten op, zowel zelfstandig als in teamverband . Je werkt in een uitdagende omgeving samen met een team van beheerders van verschillende niveaus. Waar ga je werken?Je gaat aan de slag binnen de sectie IT Toepassingen, die verantwoordelijk is voor het technisch beheer van alle applicaties en databases binnen Defensie. Niet alleen is de sectie verantwoordelijk voor het dagelijks beheer om de continuïteit te waarborgen en de klanten onbezorgde diensten te verlenen, maar werkt de sectie ook mee aan nieuwe projecten. Dat kan zijn op basis van bestaande technieken maar ook wordt er steeds meer innovatie geimplementeerd. Integratie vormt het koppelvlak tussen alle componenten (Services, Applicaties, Data) in het huidige en nieuwe IT-landschap. De afdeling zorgt ervoor dat informatiesystemen (intern Defensie of met informatiesystemen buiten Defensie) de mogelijkheid hebben en krijgen om op een betrouwbare manier gegevens uit te wisselen (applicatie integratie).  Achtergrond opdracht:Voor de afdeling IT Toepassingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste beheerder die sterke affiniteit heeft met programmeren.  Organisatorische context en cultuur:JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. Bijzonderheden / extra toelichting:Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling

Opdracht informatie

Tarief in overlegThuiswerken bespreekbaarInteresse?Stuur ons dan uiterlijk 08 September 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support