Titel

1e Beheerder

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover. Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met het beheren van grote Windows enterprise omgevingen, waarbij o.a. de netwerkstructuur, processen en beveiliging ook afgestemd is op een grote hoeveelheid gebruikers.
 • Minimaal 2 jaar algemene praktisch gerichte kennis van het beheren van ICT-componenten binnen de ICT-architecturen en -infrastructuren
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het technisch beheer van applicaties (technisch applicatiebeheer)
 • Minimaal MBO ICT niveau 4 diploma

Wensen

 • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het beheren van Windows enterprise omgevingen.   
 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met Microsoft Internet Information Services (IIS) en SQL Server.   
 • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met technisch schrijven (beheerdocumentatie, werkinstructies, rapportages)   
 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met PowerShell  
 • Kandidaat heeft ervaring met ITIL processen.   
 • Kandidaat heeft ervaring met projectmatig werken (Prince2).  
 • Kandidaat heeft ervaring met Agile/SCRUM.   

Achtergrond opdracht

Jij wordt verantwoordelijk voor het technisch beheer van diverse applicaties binnen het IT-landschap van Defensie. Je werkt hierbij binnen een technische ICT- architectuur. Met jouw kennis en kunde verbeter je het beheer van de Defensie omgevingen. Je zorgt dat de beheerdocumentatie op orde is, lost incidenten op, zowel zelfstandig als in teamverband in een serviceteam. Waar ga je werken?Je gaat aan de slag binnen de sectie IT Toepassingen, die verantwoordelijk is voor het technisch beheer van alle applicaties en databases binnen Defensie. Niet alleen is de sectie verantwoordelijk voor het dagelijks beheer om de continuïteit te waarborgen en de klanten onbezorgde diensten te verlenen, maar werkt de sectie ook mee aan nieuwe projecten Achtergrond opdrachtVoor de afdeling IT Toepassingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch beheerder. Organisatorische context en cultuurJIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. Bijzonderheden / extra toelichtingVoorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling. 

Opdracht informatie

Tarief in overleg
Thuiswerken bespreekbaar

Toelichting standplaats:
Maasland, Utrecht, Den Haag, Den Helder, thuis werken bespreekbaar.

Interesse? 
Stuur ons dan uiterlijk 22 juli 2022 voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support