Duistere zaken en criminele gebruikers in een onveilige omgeving: Dark Web.

Maar welke impact kan Dark Web hebben op de security van een organisatie? Is het illegaal om er te komen en wat is er nu echt op te vinden?

Henri Beek neemt u tijdens de training ‘Dark Web voor Beginners’ op een veilige wijze mee naar de duistere krochten van het internet. Na deze training weet u wat het Dark Web is, heeft u inzicht in de impact van deze ‘hidden services’ en wat dit betekent voor uw veiligheid en die van uw organisatie. Maar ook hoe dit onzichtbare deel van het internet zich verhoudt tot de 'surface', dat deel waar wij allemaal dagelijks gebruik van maken.

Dark Web voor beginners is een project van IT-Staffing en Digital Investigation. De eerste twee bijeenkomsten waren erg succesvol, vandaar dat we hier in 2019 een vervolg aan geven: de volgende training vindt plaats op maandag 21 januari, van 19-22u in de boardroom van DynaHouse.

Kosten bedragen € 59,- per deelnemer. Het is mogelijk om een laptop te huren, hiervoor wordt aanvullend € 30,- in rekening gebracht. Alle bedragen zijn exclusief btw. Let op, er is per training plek voor maximaal 15 deelnemers. Inschrijving op volgorde van aanmelding.

Meer weten? Aanmelden? Mail ons en we sturen per ommegaande alle informatie toe.