Freelance professional inhuren

Met een freelance professional haalt u flexibele kennis en menskracht in huis. Bijvoorbeeld als extra ondersteuning bij projecten of op interim-basis als tijdelijke vervanging van uw vaste personeel. Wij helpen u met het vinden van gekwalificeerde freelancers die passen bij uw business en organisatiecultuur. Door onze jarenlange ervaring kunnen we mensen leveren met uiteenlopende expertises en binnen verschillende sectoren.

Vakgebieden

Zoekt u freelancers met een technische achtergrond? Of heeft u mensen nodig voor functies binnen bijvoorbeeld HRM, marketing of interim-management? Wij helpen u graag. Klik op de links hieronder voor meer informatie over onze vakgebieden.

Sectoren

Onze klanten zijn actief in allerlei sectoren. Van technisch tot financieel, van commercieel tot publiek. We hechten veel waarde aan persoonlijk en hecht contact met u. Zo zijn we op de hoogte van wat er speelt binnen uw sector. Daardoor kunnen we u snel helpen met het vinden van de juiste freelancers voor uw organisatie. Klik op de links hieronder om meer te lezen over onze dienstverlening binnen uw sector.  


Direct een freelancer inhuren

Wilt u een freelancer inhuren voor uw opdracht? U kunt direct een opdracht plaatsen op onze website. Neem gerust contact op als u hier vragen over heeft. Wij staan u graag te woord.

Contact opnemen

Wilt u weten hoe u de beste mensen voor uw organisatie kan laten werken, neem contact op met John Schipper bel hem op 030-6001564 of plaats vrijblijvend een opdracht.