De juiste persoon op de juiste plaats.

Wij detacheren zo’n 3000 interim-professionals bij het merendeel van de 200 grootste organisaties van Nederland. Mogen we ook voor u aan de slag?

Bekijk onze opdrachten voor professionals
+31 (0)30 600 15 00

Hallo, dit is wat wij doen.

 • Recruitment
 • Contractmanagement

Benieuwd wat wij voor u als opdrachtgever kunnen betekenen? Nieuwsgierig wat u als professional van ons kunt verwachten? Bekijk onze werkwijze.

Over ons

Het team
Wessel van Alphen Sr. kreeg in 1986 als interim professional meer opdrachten aangeboden dan hij aankon. Hij zette zijn netwerk van bevriende professionals in en de flexibele IT-detacheerder was geboren! De freelancer was indertijd een nieuw fenomeen, en bedrijven wisten niet goed hoe ze ermee om moesten gaan. Wessel had daar een visie op en droeg die kennis graag over. Nu is De Staffing Groep (bestaande uit IT-Staffing, IP-Staffing en GP-Staffing) een familiebedrijf met ruim 120 medewerkers. De wereld van werk wordt nog veel flexibeler. En, om eerlijk te zijn: wij kunnen niet wachten!

Voordelen van een account

 • Overzicht van al uw facturen
 • Overzicht van uw contracten
 • Inzicht hoe vaak u bent aangeboden
 • Eenvoudig uw gegevens beheren
 • Goed vindbaar door onze recruiters

Waar bent u naar op zoek?

search.legendtitle
Alert instellen

Alert instellen

U staat op het punt voor de volgende filters een alert in te stellen. Dit betekent dat we u via e-mail een bericht sturen zodra er nieuwe interim opdrachten zijn die aan uw filters voldoen.

  Deze velden dienen ingevuld te worden.

  Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens.

  Zodra er nieuwe interim opdrachten zijn die aan uw filters voldoen sturen we u een e-mail. Deze bevat ook een link waarmee u deze opdrachtalert kunt stopzetten.