Iedere lente is het weer een verrassing wanneer de eerste asperges gestoken worden. En daardoor ook weer een ander moment waarop binnen onze organisatie het volgende (logistiek) proces wordt opgestart.

Na het seintje van onze leverancier (voor de goede orde, van asperges) gaan alle accountmanagers direct aan de slag: agenda’s worden vrij gepland en routes worden ingepland. Want haast is geboden, we hebben het hier immers over verse groenten!

Dus op het moment dat de kistjes met asperges bij ons worden aangeleverd, staan alle accountmanagers al met geopende kofferbak klaar op de parkeerplaats van de Staffing Groep. Met maar één missie; zo snel mogelijk op pad om het witte goud persoonlijk te overhandigen aan al onze relaties.

 
Mede door het niet in te plannen moment is de verrassing na al die jaren nog even groot. Wat iedere keer weer blijkt uit de vele enthousiaste reacties die we terugkrijgen. Vaak zelfs in hele creatieve vormen: van afbeeldingen hoe de asperges uiteindelijk worden geconsumeerd tot en met persoonlijke favoriete recepten.

Helaas is het dit jaar allemaal anders. Want als zoveel belangrijke en minder belangrijke acties, events, werkzaamheden, wat dan ook: de aspergeactie gaat niet door. Geen kistjes met wit goud uit Nieuwegein deze lente…

Maar wat we nog wel hebben zijn alle leuke beelden van de afgelopen jaren! Hieronder een greep uit het archief met inspirerende suggesties. Als hart onder de riem. En om ons stellige voornemen te onderstrepen deze unieke traditie volgend jaar gewoon weer voort te zetten!

Zelf aan de slag? Probeer deze bijzondere recepten eens uit!