In de tussentijd is er echter heel veel veranderd. Niet alleen hebben we de voor- en nadelen van online ontmoetingen allemaal aan den lijve ondervonden. Ons kantoor is ondertussen ook helemaal (post-coronaproof) ingericht.

In de praktijk betekent dat veel meer ruimte voor specifiekere activiteiten. Functioneel, maar ook ter ontspanning. Hierdoor is het aantal werkplekken wel bijna gehalveerd. Dat is echter geen probleem, want zelfstandig werken blijven wij voor een deel ook buiten kantoor doen: het Plaats en Tijd Onafhankelijk Werken (PTOW) is immers al bijna twee jaar geleden geïmplementeerd in de bedrijfsvoering van De Staffing Groep. Inclusief alle faciliteiten die we daaraan verbonden hebben. Maar juist het samenkomen, afspreken en overleggen, dat kan binnenkort gewoon weer op ons fantastisch gerestylede kantoor. En dat is een geweldig gegeven!

Om dit te reguleren hebben we een reserveringssysteem ingericht waar iedereen eenvoudig zijn, haar of hen kantooraanwezigheid kan inplannen. Waarmee we tegemoetkomen aan de wensen van onze werknemers, aan de eisen van de tijd maar ook een positieve impact hebben op het milieu en onze leefomgeving. Een echte win-win-win-situatie…