Onze samenleving digitaliseert in snel tempo. En mede door het vele thuiswerken zijn security en privacy zeer actuele thema’s. Bij werknemers en bij werkgevers, bij burgers en bij overheden.

Vandaar dat De Staffing Groep in het kader van de samenwerking met VNG / GGI Veilig en in samenwerking met Den Ouden Informatiebeveiliging een webinar organiseerde over digitale weerbaarheid bij de diverse overheden. Speciaal voor overheidsmedewerkers, informatiebeveiligers, Risk & Compliance-medewerkers en iedereen die werkzaam is in de overheidssector en betrokken bij het thema ‘Digitale Weerbaarheid’.

Jochen den Ouden liet op een interactieve wijze onder meer zien wie die hackers zijn, hoe online criminaliteit in zijn werk gaat en wat het werk van een cybersecurityspecialist inhoudt. Waarom úw organisatie interessant is voor kwaadwillenden en vooral ook hoe u zich daartegen kunt wapenen. En dat daarbij niet alleen gedacht moet worden aan technische oplossingen, maar vaak ook simpele organisatorische aanpassingen al een wereld van verschil kunnen maken. Waarbij bewustzijn van alle betrokkenen centraal staat.


Vragen over dit belangrijke en actuele thema? Of wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen? Neem dan via onderstaand formulier contact op met Gitte van Polanen Petel.

Gitte.jpg Neem contact op met Gitte van Polanen Petel
Add Customer