Onze samenleving digitaliseert in snel tempo. En mede door het vele thuiswerken zijn security en privacy zeer actuele thema’s. Bij werknemers en bij werkgevers, bij burgers en bij overheden.

Vandaar dat De Staffing Groep in het kader van de samenwerking met VNG / GGI Veilig en in samenwerking met Den Ouden Informatiebeveiliging een webinar organiseert over digitale weerbaarheid bij de diverse overheden. Speciaal voor overheidsmedewerkers, informatiebeveiligers, Risk & Compliance-medewerkers en iedereen die werkzaam is in de overheidssector en betrokken bij het thema ‘Digitale Weerbaarheid’.

Jochen den Ouden laat op een interactieve wijze onder meer zien wie die hackers zijn, hoe online criminaliteit in zijn werk gaat en wat het werk van een cybersecurityspecialist inhoudt. Waarom úw organisatie interessant is voor kwaadwillenden en vooral ook hoe u zich daartegen kunt wapenen. En dat daarbij niet alleen gedacht moet worden aan technische oplossingen, maar vaak ook simpele organisatorische aanpassingen al een wereld van verschil kunnen maken. Waarbij bewustzijn van alle betrokkenen centraal staat.Het webinar #Digitaalweerbaar vindt plaats op dinsdag 24 november, van 15.30 tot 16.30 uur. Meld u nu vrijblijvend aan via onderstaand reactieformulier. U ontvangt dan aanvullende informatie en wordt desgewenst ook na het webinar op de hoogte gehouden van alle actuele ontwikkelingen rondom het thema 'Security en privacy'.

Angelique.jpg Neem contact op met Angelique van Rijnsoever
Add Customer