Want dan gaat in Nieuwegein onze eigen Vuelta De Staffing Grupo van start. Na twee coronajaren het langverwachte vervolg op ons succesvolle en sportieve netwerkevent, zaterdag 17 september 2022.


Start La Vuelta in Nederland

We zijn er trots op dat we het voorprogramma van onze derde editie naar Nederland hebben kunnen halen -;) Eerder al startten de Giro en de Tour in Utrecht, dit jaar is het de beurt aan het derde grote internationale wielerevent: La Vuelta. Na de ploegenpresentatie op 18 augustus volgt op 19 augustus de eerste etappe: een ploegentijdrit met als start en finish Utrecht. 

De ontknoping

In het weekend van 10 en 11 september vind de ontknoping van La Vuelta plaats, traditioneel in Spanje. Waarna het toetje weer plaatsvindt in ons eigen land, zaterdag (17 september) rijden wij onze eigen Vuelta met als start en finish DynaHouse Nieuwegein. Om alvast in de stemming te komen hier het videoverslag van de laatste editie in 2019 (duur 2 minuten).


Aanmelden en voorwaarden

De uitnodigingen voor deelname worden nu verzonden waarna ook het definitieve parcours wordt vastgesteld. (Nog) geen uitnodiging ontvangen? Aanmelden kan ook via onderstaand formulier. Tot slot via deze link het reglement en de voorwaarden die op dit netwerkevent van toepassing zijn.

RogierLam.jpeg Neem contact op met Rogier Lam
Add Customer