La Primera Vuelta De Staffing Grupo is de officiële naam van onze eigen peletonstocht. De allereerste editie 2018 vindt plaats op de laatste dag van de Vuelta in Spanje, zaterdag 15 september. Een sportief event in Spaanse sferen, samen met en speciaal voor onze relaties: zelfstandig professionals, professionals in dienst bij partners, klanten, potentiële klanten en overige relaties.

In verband met het grote aantal deelnemers wordt er gereden in meerdere kleine pelotons. Startpunt is het DynaHouse in Nieuwegein. De route gaat vervolgens langs de Lek, over de Utrechtse Heuvelrug om weer te eindigen in het Dynahouse.

Vanzelfsprekend gaan we hier uitgebreid verslag van doen. Deelnemers zullen heel herkenbaar zijn in hun prachtige door De Vormcompagnie uit Houten ontworpen wielershirt.

Helaas is de inschrijving voor deze editie inmiddels gesloten, maar een volgende keer heten we ook ú van harte welkom tijdens dit unieke netwerkevent. Volg onze social media kanalen voor het verslag én voor informatie over toekomstige inschrijvingen!