Update: De datum is aangepast! Het evenement vindt plaats op donderdag 19 april.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat over ondernemen! Maar hoe weet u als organisatie of ondernemer nu of u maatschappelijk verantwoord bezig bent? Welke duurzame keuzes gaat u maken en hoe richt u dat in? Vragen die wij in de praktijk als intermediair veel tegenkomen bij onze opdrachtgevers. Keuzes met impact op diverse bedrijfsprocessen, denk aan Inkoop, Verkoop, HRM en Marketing en Communicatie. Maar ook IT en Kwaliteitsmanagement!  

De Staffing Groep heeft in 2017 de MVO 4 status bereikt als de eerste dienstverlener in onze branche. Hoe hebben we dit gedaan? En wat zijn onze voordelen hiervan? Dit willen we graag met u delen, samen met onze MVO kennispartners.

Doel van dit event is u te voorzien van alle (achtergrond) informatie en kennisdeling rond dit thema. Zodat u met alle praktische ‘tips & trucs’ aan de slag kunt binnen uw eigen organisatie of onderneming. Om zo uw eigen MVO-doelstellingen te bereiken: 

MVO: Van buzzword naar resultaat!

Het event komt tot stand vanuit een samenwerking van De Staffing Groep met:


Het MVO Event zal plaats vinden op donderdagmiddag 19 april 2018. 
Event locatie; DynaHouse BV, Perkinsbaan 11, 3439 ND Nieuwegein
De officiële uitnodiging met tijdstip, programma en aanmeldmogelijkheid ontvangt u zo spoedig mogelijk. Maar 'save the date’ en houdt uw mailbox in de gaten!

Georganiseerd door: