Dit doen we dag in dag uit met onze vertrouwde dienstverlening vanuit het bekende label IT-Staffing. Maar sinds vorig jaar ook met een specifiek aanbod op het gebied van corporate recruitment: of het nou gaat om het inrichten van het (corporate) recruitment proces, het (deels of compleet) overnemen van alle activiteiten of eenvoudigweg begeleiden en adviseren op maat. Met People for Office hebben we alles in huis. Neem voor meer informatie of vragen contact op met Wouter Schuurmans, via een mailbericht of met een telefoontje: 06-53662770.

Ook op het gebied van detachering in ICT-management en -beheerrollen bieden we een passende oplossing voor zowel werknemers als werkgevers. Let wel, we doen daarmee niet aan payrolling maar voldoen (vanzelfsprekend) wel aan de meest actuele wet- en regelgeving. Daarbij staat duurzaamheid centraal. Immers, we moeten steeds langer met steeds minder mensen zorgen dat al het werk wordt gedaan. Het is daarom belangrijk om (langer) fit, gezond, zowel fysiek, als mentaal, krachtig en vitaal te blijven. Meer weten over de dienstverlening van KwiiK, vragen over detachering? Stuur een berichtje naar Arjan Pronk, of bel hem even: 06-22203321.

Met IT-Staffing, People for Office en sinds dit jaar dus ook KwiiK verzorgen we anno 2020 een compleet aanbod op het gebied van Staffing: we noemen dit ‘Total Talent Management’. Daarnaast werken we hard aan een uitbreiding van aanvullende diensten, waar Versneld Betalen een bekend voorbeeld van is. Wat bovendien allemaal op een eenvoudige en veilige manier door iedere professionals gemanaged kan gaan worden met een speciale applicatie die ook komend jaar gelanceerd wordt: MyPOD.

Genoeg redenen dus om met vertrouwen en heel veel zin uit te kijken naar het nieuwe kalenderjaar!

Wessel van Alphen
CEO De Staffing Groep