Werving en selectie van kandidaten binnen het zowel het vakgebied ‘ICT’ (perceel 3) als ook ‘Overige inhuur’ (perceel 4). Daarnaast gaat De Staffing Groep ook zorg dragen voor de volledige administratieve-, contractuele- en financiële afhandeling inclusief de risicobeheersing van het doorlenen van tijdelijke kandidaten die door SBB zelf worden geworven. Dit kunnen zowel zzp'ers als medewerkers van (grote en kleine) organisaties betreffen.


Over Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven staat voor de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. Dankzij een unieke infrastructuur komt SBB tot maatwerk en creatieve oplossingen. Maar ze rapporteren ook over trends en ontwikkelingen, leveren feiten en cijfers voor een doelmatig aanbod aan opleidingen en waarderen Nederlandse en buitenlandse diploma’s. 

‘Het is weliswaar onze eerste raamovereenkomst met ze, maar voor ons is SBB geen onbekende’, aldus Peter Gram, Business Unitmanager Staffing Services bij De Staffing Groep. ‘Wij zijn namelijk al jarenlang een zogenaamd Erkend Leerbedrijf. En SBB erkent en begeleidt die leerbedrijven, waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. We kijken ernaar uit nu ook binnen deze nieuwe samenwerking tot mooie resultaten te komen.’

Overeenkomst

De overeenkomst gaat in per 1 januari 2022, heeft een maximale looptijd van 4 jaar en een geraamde waarde van 14 miljoen euro. Meer weten of vragen over onze samenwerking met SBB? Neem dan via onderstaand reactieformulier contact op met Arno Pronk.

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer