Helemaal nieuw is de gunnende partij ROCvAF eigenlijk niet. Eerder dit jaar werd De Staffing Groep door deze opdrachtgever namelijk al geselecteerd als voorkeursleverancier voor ICT-Specialisten. En nu in aanvulling daarop is dus ook de Europese openbare aanbesteding inhuur project- en programmamanagers gewonnen. Peter Gram, Business Unitmanager Staffing Services bij De Staffing Groep: “Onderwijs en educatie zit in onze genen. Een leven lang leren, duurzame ontwikkeling, standaardisatie van competenties, of gewoonweg de constante groei van werknemers. Het zijn allemaal thema’s die ook dagelijks aan de orde zijn binnen onze eigen organisatie. We zijn daarom erg blij en trots de komende jaren ook de inhuur van project- en programmamanagers voor deze mooie opdrachtgever te mogen verzorgen.“

Over de opdrachtgever
De Aanbestedende Dienst ROCvAF is opgebouwd uit verschillende financieel zelfstandige bedrijfsonderdelen die in twee afzonderlijke onderwijsorganisaties is te onderscheiden:

Het ROC van Amsterdam
is ontstaan uit een fusie van in totaal negen (voorheen 48) verschillende onderwijsorganisaties in de regio Groot-Amsterdam. Binnen de organisatie worden de volgende vormen van onderwijs verzorgt: MBO, Vmbo, Volwassenenonderwijs en trainingen en opleidingen in de vorm van contractactiviteiten. Aan de Amsterdamse onderwijsinstelling studeren meer dan 27.000 studenten verdeeld over 30 locaties in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum.

Het ROC van Flevoland is tot stand gekomen door het samenvoegen van scholen in de regio Flevoland. Inmiddels heeft ROC Flevoland ca. 5.000 studenten verdeeld over drie locaties in Almere en Lelystad. Binnen deze onderwijsorganisatie worden vele vormen van opleidingen aangeboden, zoals Middelbare Beroepsopleidingen en Volwassenenonderwijs.

Naast De Staffing Groep werden ook Cinop B.V., ICS Adviseurs B.V., ICQ Groep B.V. en Pro-Act IT geselecteerd als voorkeursleverancier binnen deze gunning. De omvang van de totale opdracht bedraagt ongeveer 400k per jaar met een looptijd van 4 jaar. Meer weten, vragen misschien? Neem dan via onderstaand formulier contact op met Arno Pronk:

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer