Het ‘Inkoop Uitvoering Centrum Bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat’ (IUC BV RWS) heeft samen met 17 deelnemende rijksonderdelen de opdracht gegund. Deze inkoopdienst van Rijkswaterstaat is verantwoordelijk voor de inkoop van de categorie ‘Duurzame inzetbaarheid en mobiliteit voor de Rijksoverheid’.

Het duurzame karakter  komt onder meer tot uiting in het concept Groeituin Social Return dat onderdeel uitmaakt van deze aanbesteding. Deze doeltreffende innovatie helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich verder te ontwikkelen. Op maat en zonder rompslomp. Dit met als doel de kans op een (duurzame) baan te vergroten.

Peter Gram, Business Unitmanager bij De Staffing Groep: “Duurzaamheid is een erg belangrijk onderdeel binnen onze totale bedrijfsvoering. Deze gunning is daarom niet alleen een bevestiging van het beste aanbod op de vraag van de 17 deelnemers binnen deze raamovereenkomst, maar voor ons ook een mooie waardering van de manier waarop wij invulling geven aan onze werkzaamheden.”

De overeenkomst heeft een maximale contractwaarde van 65 miljoen euro over een looptijd van 4 jaar. Meer weten, vragen misschien? Neem dan via onderstaand formulier contact op met Arno Pronk:

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer