Het installeren van een Raad van Commissarissen is een belangrijke stap in de verdere professionalisering van de governance structuur van De Staffing Groep. De nieuw aangestelde commissarissen krijgen naast een controlerende, ook nadrukkelijk een adviserende rol binnen de organisatie.


Van links naar rechts.

Hans Hoogeveen is ervaringsdeskundige in de wereld van mens en werk. Als directeur Organization Effectiveness and Development is hij verantwoordelijk voor het HR beleid bij de Plukon Food Group. Tot 2015 was hij 25 jaar werkzaam bij Randstad Holding NV in diverse senior management posities in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Vincent Kager is een ervaren financieel manager en voormalig lid van de managementteams van Randstad Nederland en Yacht Group Nederland. Hij is momenteel zelfstandig interim manager, mede-eigenaar van VSH Vliegschool Hilversum en onder andere bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Luchthavens.

Wessel van Alphen sr. is de oprichter van De Staffing Groep. Na zijn terugtreden uit het directieteam heeft hij een aantal jaren gefunctioneerd als adviseur van De Staffing Groep. Deze adviesrol ruilt hij nu in voor de functie als voorzitter van de RvC.

Klik hier voor het officiële persbericht. Neem voor vragen of meer informatie over de installatie van de RvC via onderstaand formulier contact op met Wessel van Alphen (CEO).

Wessel.jpg Neem contact op met Wessel van Alphen
Add Customer