Zeker, door corona heeft het thuiswerken een enorme vlucht genomen. Ook bij De Staffing Groep wordt al vanaf het allereerste begin van de pandemie voornamelijk vanuit huis gewerkt. Alleen als het echt nodig was kon en werd er het afgelopen jaar gebruik gemaakt van ons kantoor.

Werkgevers ervaren dat de ongebruikte werkplekken veel geld kosten. En werknemers raken geïnspireerd door flexibele en humane werkplekken: uit onderzoek blijkt dat inmiddels al 2 op de 5 werknemers de 9-5-structuur los wil laten, een trend die onder jongeren zelfs nog hoger ligt tot bijna de helft van alle ondervraagden.

Een nieuwe realiteit die organisaties zullen moeten omarmen, willen ze in de toekomst mee kunnen blijven doen in ‘the war for talent’. Maar die ontwikkeling was er ook al voordat de crisis begon. Voor ons dus niets nieuws, maar wel een ontwikkeling die het afgelopen jaar in een stroomversnelling is gekomen. En eind 2020 uiteindelijk als norm is vastgesteld binnen De Staffing Groep. PTOW dus. Beleid dat naadloos aansluit bij de onderscheidende factoren van ons bedrijf:

Persoonlijk, Onafhankelijk en Dynamisch.Zoals goede en open communicatie. Aandacht voor de onderlinge verbinding. Een goede balans tussen werk en privé. Maar ook optimale faciliteiten die voldoen aan alle arbo-technische eisen van deze tijd. En natuurlijk de flexibiliteit om op ieder moment te kiezen voor de meest efficiënte werkwijze. Waarbij het belang van klanten, het werk, team en de organisatie leidend is en blijft.


Dus toen medio december vanuit Den Haag een dringend beroep gedaan werd om zonder uitzondering allemaal thuis te werken hebben we ons kantoor helemaal gesloten. Enerzijds om onze verantwoordelijkheid te nemen in het bestrijden van het virus. Maar anderzijds ook om ons kantoor helemaal aan te passen op de nieuwe eisen die er aan een post-corona werkomgeving gesteld worden. Waar je je collega’s tegenkomt en elkaar inspireert. Ontspant en verbindt. Een plek waar vast in flex overloopt. Niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk met de integratie van dé ‘Work, Food & Lounge Experience’ voor zelfstandig professionals, Dynahouse.


Medio april moet alles klaar zijn. En is De Staffing Groep ook wat betreft die werkomgeving weer helemaal future-proof. Niet alleen in beleid, maar ook in de praktijk.


Kom een keer een kijkje nemen! En volg ondertussen onze socials of schrijf je in voor de nieuwsbrief, waar we uiteraard ook uitgebreid verslag doen van deze transformatie naar onze nieuwe werkende realiteit.

Meer weten, vragen of opmerkingen? We horen het graag! Neem via onderstaand formulier contact op met onze HR Business partner, Jantine van der Molen:

Jantine van der Molen.jpeg Neem contact op met Jantine van der Molen
Add Customer