“Net als 2 maanden geleden met het CJIB continueert BZ ook de samenwerking met De Staffing Groep. Zo’n bevestiging blijft iedere keer weer even mooi. Want een betere blijk van waardering voor de kwaliteit en waardering van je dienstverlening bestaat er niet”, aldus Peter Gram, Business Unitmanager Staffing Services bij De Staffing Groep.


Het ministerie van Buitenlandse Zaken bouwt mee aan een veilige, stabiele en welvarende wereld. Door conflicten, armoede en onrecht te bestrijden en om de belangen van Nederlanders in het buitenland te behartigen.

Binnen deze opdracht werkt De Staffing Groep samen met een groep gespecialiseerde onderaannemers: Capgemini, Centric Netherlands, IBM, KZA, Le Blanc Adviesgroep, MobileeQuint Nederland en Quintor.

Naast De Staffing Groep zijn nog vijf andere voorkeursleveranciers geselecteerd voor deze ‘Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT-Professionals ten behoeve van het ministerie van Buitenlandse Zaken.’

De raamovereenkomst gaat in per 1 oktober en heeft een looptijd van 4 jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 68 miljoen euro. De maximale totale opdrachtwaarde (totaal van álle opdrachten binnen de beoogde raamovereenkomsten) is 78.000.000 euro, exclusief btw. Meer weten, vragen misschien? Neem dan via onderstaand formulier contact op met Ronald Hazenkamp, Senior Client Manager bij De Staffing Groep:

Ronald Hazenkamp.jpg Neem contact op met Ronald Hazenkamp
Add Customer