Als gebruikelijk bij aanbestedingen voor het leveren van ICT-personeel hebben de gunnende partijen meerdere leveranciers geselecteerd. IT-Staffing kwam bij alle drie als winnaar uit de bus. ‘Een aanbesteding winnen is natuurlijk altijd leuk. Maar drie gunningen in een week, dat is ook voor ons best wel bijzonder’, aldus Peter Gram, Business Unitmanager Staffing Services. ‘In het verleden hebben we al samengewerkt met alle drie de partijen, mooi om nu weer te kunnen laten zien dat ze met ons de juiste keuze hebben gemaakt’.

De gunnende partijen

Dienst Justitiële Inrichtingen is met 38 vestigingen verspreid over het land en met zo’n 13.000 medewerkers is DJI één van de grootste overheidsorganisaties van Nederland. IT-Staffing wordt verantwoordelijk voor het werven, matchen en aanbieden van gekwalificeerde kandidaten. En zorgt bovendien voor de volledige contractuele, administratieve en financiële afhandeling die aan de inzet van deze kandidaten verbonden is.

Stichting Kennisnet ondersteunt scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs bij een professionele inzet van ICT en verwacht van IT-Staffing naast een adequate werving en selectie van ICT-specialisten ook het verzorgen van de contractuele en administratieve afhandeling daarvan.

GGI-Veilig creëert een veilige, samenhangende digitale infrastructuur waardoor samenwerken tussen gemeenten en andere overheden beter, veiliger en makkelijker wordt. IT-Staffing wordt verantwoordelijk voor het leveren van expertisediensten op het gebied van Siem-Proces, Compliancy, Vulnerability, Pentesten, Forensics bij security incidenten en Hardening ICT-infrastructuur.

Meer informatie, vragen? Weten wat De Staffing Groep voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Peter Gram via onderstaand reactieformulier.

Peter Gram.jpg Neem contact op met Peter Gram
Add Customer