De Staffing Groep is al vele jaren lid van de NBBU. De bond heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een serieuze gesprekspartner, betrokken bij alle relevante stichtingen, sociale partners en andere organisaties. Met één belangrijk doel: de kwaliteit van de flexmarkt versterken.

Als een van de grootste staffing intermediairs voor zelfstandige professionals in Nederland ervaren wij deze meerwaarde dagelijks. Net zoals de duizenden zzp’ers op hun beurt de meerwaarde van onze dienstverlening ervaren bij de bemiddeling en toeleiding naar mooie, passende opdrachten. Onafhankelijk, dynamisch en vooral ook heel persoonlijk. Want de ene professional is de andere niet. Wat ook blijkt uit de grote verscheidenheid aan soorten dienstverlening: van coaching tot contractbeheer en van verzekeringen tot pro-actief matchen.

De NBBU heeft daar een hele gave video over gemaakt getiteld ‘De meerwaarde van zzp-bemiddeling’, waarin ICT-professional Benedicta Nkansah en recruiter Ralph Kabangu hun verhaal vertellen:

De video laat goed zien hoe de samenwerking tussen onze organisatie als intermediair en de zelfstandige professional succesvol is voor alle betrokken partijen, waaronder, niet in de laatste plaats, de opdrachtgever zelf.

Meer weten? Vragen over onze dienstverlening? Neem via onderstaand reactieformulier contact op met Damian Bliekendaal of bel hem op 06-13899208:

Damian Bliekendaal.jpg Neem contact op met Damian Bliekendaal
Add Customer