Een Managed Service Provider (MSP) voert de regie over de leveranciers van tijdelijk, ingehuurd talent. Zo worden talent, tooling en innovatie geconcentreerd en dat levert schaal- en managementvoordelen op bij grotere organisaties. De Staffing Groep is als een van de aanbieders vertegenwoordigd.

Wouter Waaijenberg, directeur MSP bij De Staffing Groep: “Talent is het menselijke kapitaal binnen iedere organisatie. Het is het doel van De Staffing Groep dat talent te vinden, enthousiasmeren en hen maximaal te begeleiden. Zodat ze zich snel ontplooien, daar maximaal plezier aan beleven en daardoor echte toegevoegde waarde realiseren.”

Grip op inhuur

Een MSP betekent voor een opdrachtgever betekent grip op inhuur, kostenbesparing en gemotiveerde mensen”, gaat Waaijenberg verder. “Wij kiezen bewust voor de Total Talent Management aanpak waarbij intern talent ondersteund wordt door extern talent. Binden en boeien van talent en leveranciers is even belangrijk als een transparant, doordacht en compliant proces. Daarom besteden wij hier ook veel aandacht aan. Dat doen we door waar gewenst adviseurs aan te haken die zich richten op soft-skills, communicatie en team-development.”

Downloaden rapport

‘MSP aanbieders in Nederland en België’ is een uitgave van Nextconomy en ZiPconomy en telt 224 pagina’s. Download het rapport hier.

Benieuwd naar of vragen over de MSP-dienstverlening van De Staffing groep? Neem een kijkje op onze speciale webpagina of stuur een bericht via onderstaand reactieformulier naar Wouter Waaijenberg:

Wouter Waaijenberg.jpeg Neem contact op met Wouter Waaijenberg
Add Customer