Voor professionals. Met individuele begeleiding en aanvullende dienstverlening afgestemd op persoonlijk niveau: van gerichte trainingen tot passende verzekeringen en van versnelde uitbetalingen tot coaching.

Maar zeker ook voor opdrachtgevers. Want voor ons is succesvol matchen veel meer dan een uitstaande opdracht vervuld krijgen. Wij willen op elk niveau van toegevoegde waarde zijn, vanuit De Staffing Groep dragen we zorg voor een persoonlijke selectie met een vast team van recruiters. Die recruiters hebben hun eigen specialismes en netwerk, in iedere branche en op ieder vakgebied.

Zoals in de energiesector. Enexis is een van onze opdrachtgevers binnen deze boeiende en dynamische sector. De regionale netbeheerder heeft een hoogwaardige ICT-omgeving die gebruik maakt van zowel Microsoft Azure als Amazon Web Services, data, processen, virtual reality, slimme meters, enzovoort. De nieuwste IT-oplossingen worden gebruikt om het energienet van de toekomst te ontwerpen en slim te onderhouden.

Volop ICT-uitdagingen dus. Wat betekent dat ze ook altijd op zoek zijn naar talentvolle ICT’ers en ervaren professionals die hen verder helpen de juiste oplossingen te ontwikkelen en te ontsluiten voor de organisatie en ketenpartners. Op dit moment wordt er bijvoorbeeld een team van Oraclespecialisten gevormd om de primaire en secundaire processen binnen de organisatie te automatiseren. Door het huidige IT-landscape te beoordelen, updaten of zo nodig te vervangen.

Ben of ken je iemand die hier enthousiast van wordt? Bekijk dan hier de aanvraag.

Vragen? Opmerkingen? Neem dan via onderstaand formulier contact op met Roland Versteeg, Senior Client Manager bij De Staffing Groep:

Roland Versteeg.jpg Neem contact op met Roland Versteeg
Add Customer