Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en hebben een grote impact op onze maatschappij. In het bedrijfsleven vraagt de digitale transformatie om aanpassingsvermogen van alle betrokkenen, zowel inhoudelijk als mentaal. Nieuwe mogelijkheden creëren nieuwe taken en vereisen nieuwe vaardigheden en competenties. Er verdwijnen functies, maar er komen ook nieuwe voor in de plaats.

Tijdens de lancering van het KNVI-rapport ‘Werken in de digitale wereld’ van Johan Op de Coul nemen Pascal Ravesteijn en Wassili Zafiris ons mee in twee fascinerende presentaties over werken in de digitale wereld. Wat betekent digitale transformatie voor u en voor uw organisatie? Over welke vaardigheden moet een informatieprofessional anno 2018 beschikken? Hoe kunt u dat (voor uw organisatie) faciliteren? En welke rol kan e-CF spelen bij het benoemen van digitale competenties?

Een ‘digitale middag’ speciaal voor HRM, managers, werving- en selectiebureaus, CIO’s, opleiders en –uiteraard – informatieprofessionals. Naast de KNVI en de Hogeschool Utrecht zijn ook de mensen van IT-Staffing van de partij in het DynaHouse en nodigen we bij deze iedereen uit die geïnteresseerd is in dit actuele en boeiende thema:

meld u hier aan!