Werven, matchen en aanbieden van gekwalificeerde kandidaten binnen het door het ministerie gehanteerde ‘Kwaliteitsraamwerk voor de Informatievoorziening’ blijft daarmee ook de komende vier jaar weer de verantwoordelijkheid van IT-Staffing. Daarnaast gaat het grootste label binnen De Staffing Groep ook zorgdragen voor de volledige contractuele, administratieve en financiële afhandeling die aan de inzet van deze kandidaten verbonden is.

‘Een fantastische bevestiging van de langlopende en uitgebreide samenwerking met het ministerie. Afgelopen zomer werden we namelijk al geselecteerd voor ‘perceel 2’ waaronder de overige diensten binnen het ministerie vallen. En nu dus ook voor ‘perceel 1’, een van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid: DICTU,’ aldus Peter Gram, Business Unitmanager Staffing Services. ‘Uniek is het bovendien dat we als enige partij nu voor de vierde (!) achtereenvolgende periode zijn geselecteerd!’

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Dit adagium gaat hier ook zeker op. Getuige het ijzersterke consortium van samenwerkingspartners binnen deze gunning. Waarmee alle benodigde specifieke kennis en ervaring is geborgen om te voldoen aan de kwalitatieve doelstellingen en eisen die DICTU aan de inhuur van ICT-professionals stelt.

De raamovereenkomst gaat in op 23 maart. Andere leveranciers zijn CIMSOLUTIONS, iSense Consulting, HeadfFirst, Between, SynProfs, Ukomst, Itaq en het consortium DiVetro, Bartosz en LINKIT.

Meer weten, vragen misschien? Neem dan contact op met Edwin Souwer, Senior Client Manager bij De Staffing Groep:

EdwinSouwer.jpeg Neem contact op met Edwin Souwer
Add Customer