De Belastingdienst heeft IT-Staffing wederom geselecteerd als een van de voorkeursleveranciers voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT professionals. De overeenkomst gaat in per 1 januari 2018 en heeft een looptijd van 4 jaar. De andere leveranciers zijn SQL Integrator BV, LINKIT BV, Capgemini Nederland BV, Between, Seven Stars in combinatie met Brunel, Myler B.V., Atos Nederland, CIMSOLUTIONS BV in combinatie met Verdonck, Klooster & Associates en met SLTN IT Professionals BV, Ordina Nederland BV, OV Software BV en Harvey Nash. De geraamde totale van de opdracht bedraagt 80.000.000 euro (exclusief btw) per jaar en kent een looptijd van vier jaar.

IT-Staffing wordt verantwoordelijk voor het werven, pre selecteren en aanbieden van gekwalificeerde kandidaten binnen het door de Belastingdienst gehanteerde ‘Kwaliteitsraamwerk voor de Informatievoorziening’. IT-Staffing zorgt daarnaast voor de volledige contractuele, administratieve en financiële afhandeling die aan de inzet van deze kandidaten verbonden is.
“Momenteel zijn wij één van de huidige leveranciers bij de Belastingdienst. Wij zijn daarom zeer verheugd met de gunning en dat wij onze dienstverlening kunnen continueren”, aldus Peter Gram, Business Unitmanager Staffing Services.