Erg mooi nieuws voor IT-Staffing natuurlijk. En ook een compliment voor ons ‘Accountteam de Rechtspraak’. Maar zeker ook voor alle professionals die zich de afgelopen jaren voor deze bijzondere opdrachtgever hebben ingezet. Een mooi bewijs dat kwaliteit wordt beloond.

Peter Gram, Businessunit Manager Staffing Service bij De Staffing Groep: “Het is altijd een goed teken als een samenwerkingsovereenkomst wordt verlengd. Voelt echt als een bevestiging van de kwaliteit van ons werk. Zeker in het geval van de Rechtspraak omdat we als ‘Niveau 1’-partner zijn gekwalificeerd.”

Over IVO Rechtspraak
IVO Rechtspraak is de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak, heeft goede kennis van de Rechtspraak en haar werkprocessen, en biedt ICT-gebaseerde oplossingen. Daarmee ontzorgt het de Rechtspraak en vergroot de effectiviteit ervan.

Naast IT-Staffing werden ook  Cegeka, Ukomst (beide ook op niveau 1) Harvey Nash en Between Staffing (beide niveau 2) geselecteerd als voorkeursleverancier binnen deze gunning. De omvang van de totale opdracht bedraagt ongeveer 80 miljoen euro met een looptijd van 4 jaar.

Meer weten, vragen misschien? Neem dan via onderstaand formulier contact op met Arno Pronk:

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer