Een speciale aanbesteding was het. De Nederlands Spoorwegen zochten één leverancier die inhuurprofessionals zoekt en voorstelt voor opdrachten die niet binnen één van de bestaande kavels vallen.

Peter Gram, Businessunit Manager bij De Staffing Groep: ‘We zijn natuurlijk erg blij dat De Staffing Groep deze aanbesteding heeft gewonnen. En trots zo’n aansprekende en gewilde opdrachtgever tot onze klantengroep te mogen rekenen.’

Concreet betekent de samenwerking dat De Staffing Groep de komende 3 jaar professionals gaat leveren voor alle opdrachten voor IT-projectleiders, SAP-applicatieconsultants en IT-architecten. Met vervolgens nog 5 optiejaren. 

Gram verklaart: ‘Een langdurige samenwerking, daar gaan we voor! Met een jaarlijkse inhuur van meer dan 1.000 professionals wordt NS natuurlijk ook geraakt door de huidige schaarste van gekwalificeerde professionals in de markt. Maar het gaat niet alleen om cijfers, het gaat ook om kwaliteit. Geschikte kandidaten kunnen leveren. Het helpt daarbij dat NS wordt ervaren als een aantrekkelijke werkgever. Niet voor niets zijn ze deze zomer gestegen naar plek 5 op de ranglijst van meest aantrekkelijke werkgevers.’

Benieuwd naar de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij NS? Of gewoonweg op de hoogte blijven van ons aanbod? We horen het graag, registreer u dan nu!