Het eerste perceel is voor ons een bekende: P-Direkt is de hr-dienstverlener van de rijksoverheid. Ze bieden een breed pakket aan diensten op het snijvlak van hr en ICT voor de bijna 140.000 medewerkers en managers die werken bij ministeries en andere overheidsorganisaties. Het contract voor dit perceel heeft een waarde van 17,5 miljoen euro.

SSC-ICT vormt het grootste perceel. De ICT-dienstverlener zorgt voor de digitale werkomgeving van de circa 110.000 professionals die werkzaam zijn binnen de Rijksoverheid. Denk hierbij aan de werkplek, laptops en mobiele telefoons, IT-connectiviteit, IT-infrastructuur en het beheer van systemen en applicaties. Het contract voor dit perceel heeft een waarde van 155 miljoen euro.

Het derde perceel, Deta-vast, is een constructie waarbij een medewerker na een periode van 12 maanden in dienst komt bij Logius, SSC-ICT of P-Direkt. Deze dienstverlening sluit perfect aan op van onze labels KwiiK en People for Office. Het contract voor dit perceel heeft een waarde van 5 miljoen euro..

Alle contracten hebben een looptijd van vier jaar en gaan per 5 oktober 2020 in. Meer weten? Vragen? Stuur via onderstaand contactformulier een bericht naar Arno Pronk.

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer