Met het convenant versterkt De Staffing Groep haar relatie met de Belastingdienst. Het convenant is gebaseerd op transparantie, begrip en wederzijds vertrouwen. De basis voor deze samenwerking ligt in de kwaliteit van de fiscale beheersing binnen De Staffing Groep (tax control framework).

Het is voor De Staffing Groep de volgende stap om richting haar opdrachtgevers te bevestigen dat compliance tot haar primaire verantwoordelijkheid behoort. Naast de bestaande keurmerken als ISO9001-2015, MvO prestatielader 4 en NEN 4400-1 ziet De Staffing Groep het convenant als een aanvulling op haar kwaliteit.
Door vooraf goede afspraken te maken met de Belastingdienst over haar (fiscale) procesinrichting is De Staffing Groep in staat optimale fiscale zekerheid te bieden aan al haar stakeholders.

Marc Nijhuis, CFO van De Staffing Groep, “De Staffing Groep verwacht de komende jaren nog een aantal complexe fiscale vraagstukken op haar pad tegen te komen die om een intensievere samenwerking met de Belastingdienst vraagt om te komen tot een juiste inrichting. Het is dan een voordeel dat met het convenant ook ruimte is om direct met de Belastingdienst in contact te treden om vooraf zaken te kunnen afstemmen”.

Over De Staffing Groep

De Staffing Groep gelooft in de kracht van de flexibele schil bij organisaties als het gaat om innovatie, slagkracht en flexibiliteit. De Staffing Groep helpt organisaties om deze flexibele schil optimaal in te zetten en in te vullen.
De Staffing Groep had in 2016 een omzet van 391 miljoen euro en is gevestigd te Nieuwegein.