HAN, University of Applied Sciences. Hier ontdekken meer dan 35.000 studenten hun toekomst. En brengen zo'n 3.900 medewerkers hun kennis en ambitie tot bloei. De HAN heeft 14 academies. Onderwijs, onderzoek en het werkveld zetten er hun tanden in tal van maatschappelijke vraagstukken.

Binnen de HAN is de behoefte ontstaan om de inhuur van ICT-personeel uit te besteden. De HAN had tot het moment van deze aanbesteding alleen een raamovereenkomst voor de inhuur van uitzendkrachten (functies t/m schaal 9).

Peter Gram, Business Unitmanager Staffing Services: “De student van vandaag is de professional van morgen. Educatie is voor De Staffing Groep een hele belangrijke markt. Niet alleen binnen de onderwijsinstellingen zelf, maar ook ‘on the job’. Wij zijn daarom erg blij met deze gunning en gaan er alles aan doen om de HAN optimaal te begeleiden in het verder professionaliseren van hun organisatie.”

Naast de werving en selectie gaat De Staffing Groep ook aanvullende werkzaamheden in het kader van deze overeenkomst uitvoeren. Zoals het sluiten van model- en detacheringsovereenkomsten en bijkomende administratieve, juridische en fiscale ondersteuning.

Meer weten? Vragen? Stuur via onderstaand contactformulier een bericht naar Arno Pronk.

Arno Pronk profiel foto.png Neem contact op met Arno Pronk
Add Customer