Overzicht
De komende tijd werken we continu aan een actueel beeld van de situatie. Waar kan (of moet) nog doorgewerkt worden? Waar is het mogelijk om doorlopende werkzaamheden op een alternatieve wijze uit te voeren? En vooral ook, waar gaan welke problemen ontstaan, nu of op een later moment? Kortom, een totaaloverzicht voor al onze stakeholders.
Daarnaast zullen er de komende dagen ongetwijfeld nog ontwikkelingen plaatsvinden. We volgen deze op de voet. Onder meer via de websites van de Rijksoverheid en de Kamer van Koophandel.

Controle
Voor iedereen geldt dat de dagelijkse praktijk er compleet anders uitziet dan normaal. Ook voor ons. Het kantoor aan de Fultonbaan is nagenoeg verlaten, bijna alle werkzaamheden verrichten onze medewerkers vanuit huis en (interne) overleggen gebeuren allemaal online.

Gelukkig heeft dat geen gevolgen voor onze dienstverlening richting professionals, leveranciers en opdrachtgevers. Want die blijft onveranderd. Waarbij we de voorkeuren van onze opdrachtgevers volgen en daar waar nodig helpen om oplossingen op maat te realiseren. Heeft u hier nog specifieke vragen over, stuur ons dan een bericht: info@destaffinggroep.nl

We hopen net als iedereen dat deze uitzonderlijke, nare omstandigheden zo snel mogelijk tot het verleden behoren en wensen iedereen tot dat moment heel veel succes met alle werkzaamheden. Maar vooral ook alle gezondheid van de wereld!