Op 8 december wordt er een besluit genomen over de geldende coronamaatregelen tijdens kerst. Hoe goed we ons de komende weken gedragen zal bepalend zijn in wat er mogelijk is na 15 december. Premies Rutte verwees in die context naar Sinterklaas: “Sinterklaas heeft met Zijn intocht het goede voorbeeld gegeven. Laat ons dat voorbeeld volgen.”

We blijven vanzelfsprekend alles op de voet volgen. Onder meer via de websites van de Rijksoverheid en de Kamer van Koophandel.
Coronaproof intocht van Sinterklaas

Geen gevolgen
Thuiswerken is een belangrijk onderdeel van de actuele maatregelen. Dus dat blijven wij voorlopig ook gewoon doen

Gelukkig heeft dat geen gevolgen voor onze dienstverlening richting professionals, leveranciers en opdrachtgevers. Want die blijft onverminderd onveranderd. Waarbij we de voorkeuren van onze opdrachtgevers volgen en daar waar nodig helpen om oplossingen op maat te realiseren. Heeft u hier nog specifieke vragen over, stuur ons dan een bericht: info@destaffinggroep.nl

We hopen net als iedereen dat deze uitzonderlijke, nare omstandigheden zo snel mogelijk tot het verleden behoren en wensen iedereen tot dat moment heel veel succes met alle werkzaamheden. Maar vooral ook heel veel gezondheid!