Een eerste stap die dus nog heel behoedzaam en voorzichtig is. ‘Want we kunnen ons heel weinig tegenvallers permitteren omdat het in de zorg nog alle hens aan dek is’, aldus demissionair premier Rutte. ‘Dat betekent dat het naleven van de basisregels alleen maar belangrijker wordt. Handen wassen, anderhalve meter afstand, testen en thuisblijven bij klachten. Om ook de volgende stappen zo snel mogelijk te kunnen zetten.’

De deuren van ons inmiddels compleet gerestylede kantoor in Nieuwegein blijven daarom ook de komende tijd nog gesloten. Dat betekent geen minimale bezetting, geen uitzonderingen. Iedereen werkt vanuit huis. Waarmee we onze verantwoordelijkheid willen nemen om het virus onder controle te krijgen.

Ondertussen volgen wij al het nieuws op de voet. Onder meer via de websites van de Rijksoverheid en de Kamer van Koophandel.

Geen gevolgen
Gelukkig heeft dit geen gevolgen voor onze dienstverlening richting professionals, leveranciers en opdrachtgevers. Want die blijft onverminderd onveranderd. Waarbij we de voorkeuren van onze opdrachtgevers volgen en daar waar nodig helpen om oplossingen op maat te realiseren. Heeft u hier nog specifieke vragen over, stuur ons dan een bericht: info@destaffinggroep.nl

We hopen net als iedereen dat deze uitzonderlijke, nare omstandigheden zo snel mogelijk tot het verleden behoren en wensen iedereen tot dat moment heel veel succes met alle werkzaamheden. Maar vooral ook heel veel gezondheid!