Rutte benadrukte dat het nemen van extra risico’s als gevolg van de versoepelingen betekent dat we ons allemaal ook extra goed aan de basisregels moeten houden. ‘Ons gedrag doet ertoe!’

De deuren van ons kantoor in Nieuwegein blijven daarom ook de komende tijd gesloten. Dat betekent geen minimale bezetting, geen uitzonderingen. Iedereen werkt vanuit huis. Waarmee we onze verantwoordelijkheid willen nemen om het virus onder controle te krijgen.

Ondertussen volgen wij al het nieuws op de voet. Onder meer via de websites van de Rijksoverheid en de Kamer van Koophandel.


Geen gevolgen
Gelukkig heeft dit geen gevolgen voor onze dienstverlening richting professionals, leveranciers en opdrachtgevers. Want die blijft onverminderd onveranderd. Waarbij we de voorkeuren van onze opdrachtgevers volgen en daar waar nodig helpen om oplossingen op maat te realiseren. Heeft u hier nog specifieke vragen over, stuur ons dan een bericht: info@destaffinggroep.nl

We hopen net als iedereen dat deze uitzonderlijke, nare omstandigheden zo snel mogelijk tot het verleden behoren en wensen iedereen tot dat moment heel veel succes met alle werkzaamheden. Maar vooral ook heel veel gezondheid!