Alle clichés zijn waar! De Staffing Groep draagt graag bij aan het mogelijk maken van onderwijs én ontwikkeling. Want zoals we eerder berichtten continueren we ook de komende jaren onze dienstverlening aan DUO Groningen. Maar dat doen we niet alleen!

Alleen ga je sneller, samen kom je verder
Een motto dat helemaal past in deze tijd. Maar vooral ook een motto dat geldt voor onze samenwerking met DUO Groningen. Want om ook de komende jaren op het hoogste niveau invulling te blijven geven aan de capaciteitsvraagstukken van de Dienst Uitvoering Onderwijs is veel en uiteenlopende expertise nodig. Juist daarom zijn we zo blij met alle kennis en ervaring van onze consortiumpartners binnen deze overeenkomst, een mooi rijtje van gevestigde namen:

OrdinaCentricQuintorTestwerkTopXYoungCapitalCapgeminiBlueriqIBM en Quint.

Met deze sterke en ervaren partners hebben we een bewezen succesvol samenwerkingsverband gesmeed. Waarmee de uitstekende klantrelatie, een breed bereik tot gekwalificeerde ICT-professionals, lokale noordelijke arbeidsmarktkennis en zicht op de laatste (internationale) ICT- en informatievoorzieningsontwikkelingen zijn gewaarborgd.

Vol trots en met vertrouwen kijken wij daarom uit naar de komende vier jaar, waarin DUO Groningen opnieuw gebruik kan en mag maken van onze diensten. Meer weten, vragen? Neem via onderstaand reactieformulier contact op met Rogier Lam:

RogierLam.jpeg Neem contact op met Rogier Lam
Add Customer