Blockchain is op dit moment een van de grootste hypes in IT-land en wordt gezien als een van de grootste disruptors van klassieke businessmodellen. Behalve een infrastructuur voor cryptocurrencies als Bitcoin en Ether, biedt Blockchain ook een oplossing voor het gevalideerd afhandelen van een breed scala aan transacties via zogenaamde Smart Contracts. Veel organisaties als banken, energiebedrijven, overheden, en zelfs Disney starten projecten om de kracht van Blockchain te onderzoeken en toe te passen binnen hun strategie.

Maar wat is de reden van deze brede interesse? Is het slechts een hype zoals er vele zijn in IT-land, of zal het werkelijk een fundamentele impact hebben op de manier waarop we zaken doen? En wat is eigenlijk een Blockchain? Hoe werkt het? En hoe worden Blockchain-applicaties ontwikkeld?

IT-Staffing is overtuigd van de toekomst van Blockchain en Smart Contracts maar stelt ook vast dat gedegen technisch-inhoudelijke kennis nog veelal ontbreekt. Zeker met het oog op de benodigde kennis en capaciteit voor toekomstige projecten. Daarom verzorgt IT-Staffing een erkende Blockchain-opleiding in samenwerking met de Blockchain-specialisten van Dapp.design en de lesstof van B9Labs.

Onze Blockchain-opleiding is in eerste instantie bedoeld voor ontwikkelaars en mensen met voldoende kennis van moderne IT-infrastructuren. Op termijn gaan we ook voor beginners speciale korte introductietrainingen verzorgen. Klik hier voor meer informatie over de eerstvolgende trainingen.