Onze Client Managers hebben vandaag in DynaHouse een gerichte introductietraining ‘Blockchain basics’ gevolgd. Verzorgd door onze kennispartner DAPP.Design.

Zeker, het onderwerp is hip en trending. Voor iedereen dus handig om op de hoogte te zijn van de blockchain-beginselen. Maar het doel van de cursus voor onze medewerkers is toch vooral om praktische oplossingen te herkennen voor onze klanten. Hoe kan je deze nieuwe technologie inzetten? Sterker nog, hoe kan deze je verder brengen, helpen innovaties te initiëren en/of problemen aan te pakken waar tot dusver nog geen (adequate) oplossing voor bestond.

Met uiteenlopende praktijkvoorbeelden werd duidelijk gemaakt dat de mogelijkheden legio zijn. Zeker niet alleen in de financiële wereld, maar eigenlijk binnen alle mogelijke branches: van zorg tot overheid en van onderwijs tot bedrijfsleven, overal zijn mooie toepassingen en voorbeelden van gebruik van de blockchain-technologie.

Graag schakelen wij ons netwerk van (blockchain-)professionals in om onze klanten te helpen de allernieuwste technologieën, zoals blockchain, in te zetten bij het verwezenlijken van hun doelen. Maar het begint bij het herkennen van de mogelijkheden. En daarvoor moet je dan ondanks al je behaalde diploma’s soms weer beginnen bij de ‘basics’…

Benieuwd naar wat blockchain voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Vragen over specifieke aspecten? Of wellicht geïnteresseerd om ook een inspirerende blockchain-introductie voor uw medewerkers te organiseren? We horen het graag!

Neem contact op met uw eigen contactpersoon binnen De Staffing Groep of via

info@destaffinggroep.nl

030 – 600 1500