Het seminar voor schoolhoofden heeft ondertussen plaatsgevonden, Benny heeft zijn schat aan indrukken en ervaringen inmiddels thuis in Utrecht gedeeld met zijn gezin en Karin heeft het spreekwoordelijke stokje overgenomen in Kenia.

Het seminar
Vrijdag 30 januari was het dan zover. Het seminar waar Benny Naber zijn bevindingen van ruim twee weken aan interviews en observaties deelde en besprak met de lokale schoolhoofden. Input verzamelde voor zijn strategische adviezen met betrekking tot het Classworks-project van DEAN. Een prachtige en overweldigende afsluiting van zijn tijd in Kenia, want de volgende dag vloog onze avontuurlijke professional weer terug naar Nederland.

Karin in Kenia
Zelfstandig onderwijsdeskundige Karin Princen is zich sinds haar tweede en laatste bezoek aan Kenia in november 2018 voor DEAN blijven inzetten. Deels op kantoor in Hilversum en deels vanuit huis ondersteunt ze de verdere ontwikkeling van het digitale onderwijsprogramma (CLASSworks) van onze MVO-partner. Met de lokale trainer Peter Gitau heeft Karin nieuwe modules ontwikkeld die ze nu samen gaan testen en toepassen op scholen in de regio Thica.

Net als Benny houdt ook Karin een blog bij waar ze haar ervaringen in deelt. Haar verhalen en foto’s vind je hier terug.

Presentatie resultaten
Benieuwd geworden naar de afloop? Of naar jouw eigen mogelijkheden om in de voetsporen van Benny en Karin te treden door deel te nemen aan een volgend DEAN-project? Stuur via onderstaand reactieformulier je gegevens toe en ontvang een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke slotpresentatie op dinsdag 10 maart in Dynahouse Nieuwegein waar Benny en Karin de resultaten en hun ervaringen komen delen.

DavidvanTongeren kopie.jpg Neem contact op met David van Tongeren
Add Customer