De afgelopen week is er hard gewerkt in Kenia. Benny bezocht een tweede school en deed daar weer hele andere indrukken op dan bij de Kamenu school. Grote groepen en beperkte middelen. Maar ook discipline en veel enthousiasme. Mede mogelijk gemaakt door het schoolhoofd. Interviews, spelletjes en natuurlijk ook selfies.


Het verwerken van alle input doet onze avontuurlijke professional op het kantoor van DEAN in Thica. Werkdagen die nogal verschillen van wat hij in Nederland gewend is. En ondanks dat het kantoor op een steenworp afstand van zijn hotel ligt beleeft Benny ook tijdens het forensen in een paar dagen meer dan hij in een heel jaar Utrecht-Nieuwegein meemaakt...

Naast al het harde werk was er in het weekend ook nog tijd voor 2 safari's: een stadssafari en een natuursafari. Ontspannend, maar desondanks ook functioneel omdat beide tours verzorgd werden door  Mark de Blois van Upande (potentiële technische partner en chauffeur die al heel lang in Kenia woont) en Emmy Voltman (nauw betrokken bij DEAN en funding).

Zondag 26 januari arriveert ook Karin in Thica. Waarna ze samen toewerken naar het seminar voor schoolhoofden die voor vrijdag 31 januari gepland staat. Volg de ervaringen van beide professionals via onze socials. 

Verhalen, foto's en ook video's vind je hier terug in het uitgebreide blog van Benny!

Benieuwd geworden naar de afloop? Of misschien wel naar jouw eigen mogelijkheden om in de voetsporen van Benny en Karin te treden door deel te nemen aan een volgend DEAN-project? Stuur via onderstaand reactieformulier je gegevens toe en ontvang een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke slotpresentatie later dit jaar in Dynahouse Nieuwegein waar Benny en Karin de resultaten en hun ervaringen gaan delen.

DavidvanTongeren kopie.jpg Neem contact op met David van Tongeren
Add Customer

 

Anderen lazen ook

Benny en Karin in Afrika (1)

Meer lezen