Dinsdag 14 januari 2020 zal voor Benny Naber voor altijd in zijn geheugen gegrift blijven. De zelfstandig professional bezoekt die dag namelijk een lokale school op het platteland van Kenia om persoonlijk te ervaren wat de effecten zijn van CLASSworks. Dit digitale onderwijsprogramma is ontwikkeld door Digital Education Africa Network (DEAN), de ngo waar Benny een audit voor uitvoert en waar deze week Computable een mooi artikel over publiceerde.

De interviews met docenten en leerlingen zijn opmerkelijk, de ervaringen overweldigend. Benny: 'Ik mag ook nog iets vertellen over Nederland. Altijd leuk en aansluitend de onvermijdelijke groepsfoto. Dit moment grijpen de kids aan om figuurlijk, maar vooral letterlijk, dichterbij te komen.'

Nog veel meer indrukken en foto's vind je hier terug in het uitgebreide blog van Benny!

Benieuwd geworden naar de afloop? Of misschien wel naar jouw eigen mogelijkheden om in de voetsporen van Benny en Karin te treden door deel te nemen aan een volgend DEAN-project? Stuur via onderstaand reactieformulier je gegevens toe en ontvang een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke slotpresentatie later dit jaar in Dynahouse Nieuwegein waar Benny en Karin de resultaten en hun ervaringen gaan delen. 

DavidvanTongeren kopie.jpg Neem contact op met David van Tongeren
Add Customer