Digitale lesmiddelen zijn inmiddels gemeengoed binnen het onderwijs. Maar zo vanzelfsprekend als dat hier het geval is, zo lastig is het nog op veel andere plekken in onze wereld. DEAN zet ICT in om het onderwijs in Kenia op een duurzame wijze te verbeteren.

Centraal daarbij staat het eigen ontwikkelde digitale onderwijsprogramma CLASSworks. Dit programma is inmiddels bij een geselecteerd aantal scholen in de regio Thica geïmplementeerd.

Na een gedegen voorbereiding gaan zelfstandig professionals Benny Naber en Karin Princen de komende weken naar Kenia om hun specifieke kennis en ervaring voor CLASSworks in te zetten. En zo DEAN te helpen om het onderwijsprogramma ook in andere regio’s uit te rollen.

Volg ons via LinkedIn, Twitter, Facebook of Instagram waar we regelmatig berichten over de ervaringen van deze 'avontuurlijke professionals' met de hashtag #DEAN.

En voor wie echt niets wil missen publiceert Benny dagelijks over de voortgang van zijn werkzaamheden in Kenia!

Benieuwd geworden naar de afloop? Of misschien wel naar jouw eigen mogelijkheden om in de voetsporen van Benny en Karin te treden door deel te nemen aan een volgend DEAN-project? Stuur via onderstaand reactieformulier je gegevens toe en ontvang een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke slotpresentatie later dit jaar in Dynahouse Nieuwegein waar Benny en Karin de resultaten en hun ervaringen gaan delen. 

DavidvanTongeren kopie.jpg Neem contact op met David van Tongeren
Add Customer