De afgelopen weken hebben onze cliëntmanagers weer het hele land doorkruist. Ondanks dat er vele kilometers gekoerierd moesten worden stapten ze allemaal goed gemutst in de auto. Want waar we ook kwamen met onze doosjes met ‘het witte goud’, overal superleuke reacties als gevolg!

Die superleuke reacties ontvingen we ook online. Een veelheid aan afbeeldingen van mooie, uitgebreide, eenvoudige en ook verrassende recepten. Hieronder een impressie, afgesloten met een wel heel bijzonder recept. Wij waren er in ieder geval nog niet bekend mee…

Heb jij ook nog een favoriet recept? Deel het met de hastag #aspergeactie, het kunnen er ons niet genoeg zijn!

Asperges op Aziatische wijze
Kook de asperges tot ze nog niet helemaal gaar zijn en haal ze dan uit de pan.
Zalm marineren met zout en peper.
In bakpan zalm kort om en om bakken.
Voeg vervolgens Kikoman saus (sushi soja saus) toe.
Snij 2 rode pepertjes fijn en voeg toe aan de zalm.
Voeg tot slot de asperges bij de zalm.
Laat het geheel in de pan nog even langzaam garen.

Eet smakelijk!