‘Dames en heren, stop met jagen, het resultaat ligt hier in uw handen!’ Aldus het hoofdredactioneel commentaar in de Computable 100. En hoe mooi is het dan als je afgetekend op nummer 1 eindigt in het grote imago-onderzoek onder ict-ers in 2018: we mogen ons met trots de meest populaire organisatie op het gebied van detachering en recruitment noemen.

Wat betreft die IT-detachering sluiten we ons helemaal aan bij de conclusies van Albert van Reenen, directeur bij Computer Futures. ‘Een goede detacheerder gaat met u aan tafel om vast te stellen aan welke it-vaardigheden uw project behoefte heeft. U profiteert namelijk van de marktkennis en -ervaring van de detacheerder, die de hele dag in contact staat met bedrijven met dezelfde typen uitdagingen als u.’

Op het gebeid van recruitment hebben we afgelopen jaar een grote stap gezet met de overname van People4Office. Resultaat is ook hier een prominente rol van onze organisatie, leidend zelfs binnen de groep van intermediairs.

Kortom, een geweldige blijk van waardering van onze stakeholders. En daarmee een prachtig eindejaarscadeau voor onze organisatie, voor al onze medewerkers. Waarvoor dank aan alle betrokkenen!