Al weer tien jaar geleden is Karin Princen in het kader van de samenwerking tussen DEAN en De Staffing Groep naar Tanzania gegaan om mee te denken over de invulling van een trainingsprogramma. Deze zomer reageerde Karin op de nieuwe vacature van DEAN voor een onderwijskundige. Inmiddels zit ze een dagdeel per week op kantoor bij DEAN in Hilversum ter voorbereiding op een seminar waar zij aan bij gaat dragen, eind november in Nairobi Kenia. Met als uiteindelijk doel dat bereik nog verder uit te kunnen bouwen…

Naast Karin is DEAN via de vacature in contact gekomen met drie andere onderwijskundigen die als werkgroep nu mede invulling geven aan het onderwijsprogramma in Kenia.

Lijkt het jou ook leuk een bijdrage te leveren aan de werkzaamheden van DEAN? Relevante en waardevolle ervaringen op te doen? Je netwerk een bijzondere impuls te geven? Lees dan hier verder over wat er allemaal mogelijk is. En volg vooral ook de berichtgeving over de ervaringen van Karin en de andere vrijwilligers via onze social media.